Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc sīpolus un burkānus necep kopā: noslēpums, kas atklās jebkura ēdiena garšu
- Es padaru auzu putru daudz krēmīgāku un garšām bagātīgāku, tai pievienojot vienu vienkāršu sastāvdaļu — ne ūdeni
- Gudrs japāņu triks, kā “saldināt” skābus mandarīnus: vienkārši iemērciet tos ūdenī
- Milzīgs suns pieklīda pie manas mājas Talsos – 5 dienas neēda un nedzēra, tikai skatījās mežā un tad es sapratu ko viņš vēro
- “Mēs bieži paši sev esam pretrunīgi…”: dziedātāji Ance Krauze un Zigfrīds Muktupāvels nākuši klajā ar negaidītiem jaunumiem (+ VIDEO)
- Vizuālais tests: tas, ko redzat pirmo, atklāj jūsu dziļāko personības spēku







